Facaderens Sjælland – Lokal, professionel ejendomsrengøring

Hos JDG hjælper vi erhverv såvel som private med facaderens på Sjælland – og vi glæder os til at lave et unikt tilbud til dig uanset størrelse på din opgave eller længervarende projekt.

Få fjernet alger, skidt eller blot opfrisket din facade

Ofte hober der sig skidt, alger eller andet snavs op på facader, alle typer af facader, hvilket kan give et mindre pænt udtryk på en bygning.

Vores professionelle team rykker derfor ud og hjælper med facaderens på Sjælland for både virksomheder og private.

En facaderens er med til både at rense, men også beskytte mod fremtidigt snavs og skidt, hvis du desuden vælger at få imprægneret bygningen eller væggen.

Få et tilbud

Vælg din lokation og ønskede ydelse, og så vender vi retur med en prisberegning

Hvad kan I forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan fliserens resultaterne kan se ud.

Hvad koster en facaderens?

Din pris på facaderens vil altid tage udgangspunkt i dit projekt og behov. Men ofte ser vi, at en facaderens på Sjælland befinder sig mellem 3.500-7.500 kroner. Dog vurderes prisen ud fra den enkelte m2, og jo større facade, des højere pris.

En facaderens pris starter desuden altid med en opstartspakke, som koster 995 kr. inkl. moms.

Få dig altid et uforpligtende tilbud på din rengøring, så du har den præcise pris, som dit projekt vil komme til at koste. Vi ser på den enkelte opgave, og alt efter om der er behov for lift eller andet ekstraudstyr, tilpasser vi prisen herefter.

Vi har fuld kundetilfredshed på Trustpilot, og du kan kontakte os for at høre mere på telefon +45 29 80 26 51 eller mail info@jdg-specialrens.dk.

Facaderens på Sjælland, Lolland og Falster

Vi tilbyder hjælp og facaderens på Sjælland, Lolland og Falster, og enkelte kunder i Jylland. Så uanset dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi ser på hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vores ejendomsrengøring er ikke blot facaderens, men vi hjælper også professionelt med belægningsrens, solcellevask, fliserens og meget andet. Uanset vores projekt og opgave, benytter vi os af miljøvenlige produkter, så du er sikret den højeste kvalitet.