Facaderens Odense – Find professionel ejendomsrengøring

Søger du hjælp til facaderens i Odense, kan du kontakte JDG Specialrens, som hjælper erhverv såvel som private. Vi holder til på Sjælland, men kontakt os gerne for din opgave eller projekt.

Forny dine facader med rengøring

De fleste facader, uanset om det er træ, mursten, fliser eller anden belægning, har brug for behandling eller rengøring, hvis de skal holde sig flotte og indbydende.

Derfor kan det være en fordel at kontakte professionelle til en facaderens i Odense eller hvor du, eller din virksomhed, er bosat. Med denne type rengøring renser du alger, indgroet skidt eller snavs væk fra dine overflader, udendørs såvel som indendørs.

Med vores service sikrer vi høj kvalitet i både rådgivning og rengøring af dine facader. Vi har netop:

Få et tilbud

Vælg din lokation og ønskede ydelse, og så vender vi retur med en prisberegning

Hvad kan I forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan fliserens resultaterne kan se ud.

Hvordan vælger du et godt firma til facaderens i Odense?

Det kan være svært at finde den helt rette samarbejdspartner eller service til facaderens i Odense såvel som i København eller Århus. Derfor er der nogle parametre, som du kan holde øje med i forbindelse med at udvikle kommende virksomhed.

  • Benytter de sig af miljøvenlige, eller kemikalie frie produkter?
  • Har de kranudstyr/ekstraudstyr til specialopgaver?

Hos JDG Specialrens gør vi en dyd ud af at lave et unikt tilbud til hver enkelt kunde, så tilbuddet og den enkelte facaderens pris matcher de behov, du har. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os om dit projekt, uanset om det gælder facaderens i Odense eller på Sjælland på telefon +45 29 80 26 51 eller mail info@jdg-specialrens.dk.

Mere end bare rens af facader

Hos JDG Specialrens hjælper vi ikke blot vores kunder med facaderens i Odense, vi hjælper også store dele af Sjælland, Lolland og Falster med alt fra fliserens, træterrasserens til algebehandling.

Vores services gælder både inden- og udendørs facader, alt efter det enkelte projekt. Derudover går vi op i at benytte miljøvenlige produkter til alle typer af behandling. Du skal være sikker, når du benytter et professionelt ejendomsrengøringsfirma som os.