Solcellevask – ja den er vigtig!

Solceller er en kostbar investering og vil vi hos JDG SPECIALRENS derfor gerne hjælpe med at pleje din investering, så du altid får det optimale udbytte.

Det optimale udbytte opnås når der 2. gange årligt udføres en solcellevask.

Hos JDG Specialrens tilbyder vi en grundig og skønsom solcellevask af alle typer solceller i alle størrelser. Vi renser med ultra-rent-vand uden brug af kemi. Solcellevasken udføres fra jorden ved brug teleskopstænger, så tag og solceller ikke betrædes under rengøringen.

Vi rådgiver professionelt med udgangspunkt i netop dine solceller.

Hvad kan i forvente af os?

Professionel rådgivning

100% kemikaliefri
rengøring

Gratis og uforpligtende
besøg hos jer

Miljøgodkendte behandlingsprodukter

Før og efter billeder

Herunder kan du se hvordan solcellerens resultaterne kan se ud.

Trin for trin guide

Gennemgang

Inden vi starter en solcellevask gennemgår vi solcellerne grundigt for at vurdere deres tilstand og placering, hvad end det er på taget eller på jorden. Det har betydning for hvilke udstyr vi skal bruge, så solcellerne rengøres skønsomt og effektivt.

Vask

Vask af solcellerne foregår med vores professionelle vaskeanlæg, som producerer ultra-rent-vand, hvor vi med vandførende teleskopstænger vasker solcellerne én for én.

Alt dette foregår direkte fra jorden uden brug af stige.

Vi gør kun brug af topprofessionelt og specialudviklet renseudstyr. Vandtryk, vandmængde og varme tilpasses individuelt til din flisetype.

Vedligehold

Det er vigtigt at dine solceller vaskes 2. gange årligt for at virke optimalt, og her hjælper vi gerne med en fast vedligeholdelsesplan. Vedligeholdelsesplan sikrer, at dine solceller vaskes som aftalt, uden at du skal bekymre dig for hvornår og hvordan dette gøres. Vi holder styr på det hele for dig.